dilluns, 5 de març de 2012

Els ciclistes de Monbike continuen sumant èxits

Novament, els esportistes de Monbike Mataró han gaudit d'un cap de setmana espectacular en participacions i resultats en diferents disciplines.

Noe Lopes i Montse Aranda van finalitzar amb èxit una duríssima edició de l'Andalusia Bike Race. Divendres passat van culminar l'etapa reina i van acabar la general femenina en vuitena posició, amb un temps acumulat de 28h09:35.


Sense temps per a descansar, la Noe es va unir a Jaume Ribosa per participar a la segona prova de les Wild Wolf Series Trek12 a Peñafiel (Valladolid). Allà, la Noe es va imposar en categoria femenina, mentre que en Jaume va ser quart de la general masculina.

Un altre resultat espectacular el va aconseguir Víctor Úbeda al Campionat de Catalunya de Marató, disputat a Aguilar de Segura. Úbeda va aconseguir la quarta plaça en categoria màster 30, en una prova en la que van participar tots els 'cracs': Nuñez, Leao Pinto , Heras ), Muñoz , Ventura, Colomé...

Finalment, a la primera edició de la cicloturista Ports del Maresme disputada diumenge, David Pruna es va endur el setè lloc de la general, en una prova també molt exigent.