dimarts, 3 d’abril del 2012

Ho guanyem tot a la pedalada del Casal de Llavaneres!

Posem a la vostra disposició un bon recull de fotografies de la Pedalada que va organitzar el Casal de Llavaneres a finals de març, amb una increïble representació de Monbikers. Recordem que David Pruna es va imposar en categoria masculina (amb una gran i sana lluita amb Víctor Úbeda, que va punxar al quilòmetre 30) i en fèmines es va imposar la Noe Lopes. El primer local també va ser un Monbiker, l'incombustible Isidro.

Gràcies a tots per fer-nos confiança i per generar sempre un gran bon rotllo i sentiment de companyonia a totes les pedalades en les que coincidim! Gaudiu de les fotos! 






























Monbikers a la Duatló de Vic

Diumenge 1 d'abril es va disputar la Duatló de Carretera de Vic, prova puntuable per al Campionat de Catalunya de l'especialitat. Els 'monbikers' Antonio Jiménez i Rafa Navarro hi van prendre part amb bons resultats, tenint en compte que s'estrenaven en aquesta modalitat. Els dos van aconseguir finalitzar la prova per sota de les dues hores, en un bon entrenament de transicions bike - run de cara a la gran cita de la temporada, la Half Challenge del Maresme de finals de maig.