dilluns, 27 de febrer del 2012

Espectacular cap de setmana Monbike

Aquest cap de setmana ha estat especialment intens pel que fa a l'activitat dels diferents components de l'equip Monbike. La Noe Lopes i la Montse Aranda, fent parella com a equip Monbike Mataró, han iniciat la competició a la duríssima Andalucia Bike Race. A l'etapa pròleg, disputada diumenge, les dues ciclistes van finalitzar a la novena posició.

Les cròniques detalladíssimes -com sempre- de cada etapa les trobareu a http://www.lacabrasiempretiraalmonte.com/


D'altra banda, el passat dissabte va ser el torn per a un altre Monbiker, en Josep Patiño, que va participar a la primera cursa de l'any de ciclisme en ruta, la prova social de Palafrugell, i el resultat va ser molt bo, ja que va acabar dintre del primer gran grup. Van ser 79km a un fort ritme, 41km/h de mitjana, i, al final, classificació entre els 30 primers.

Finalment, dins del pla de preparació per als triatlons de mitja distància, els Monbikers Antonio Jiménez i Rafa Navarro van participar a la Mitja Marató de Barcelona. Les sensacions van ser molt bones i el temps (1.38.28) mostra la progressió dels dos triatletes davant de la primera gran cita del calendari, la Half Challenge Maresme del proper mes de maig.