divendres, 18 de febrer de 2011

Nova bici, noves sensacions.La nova NINER Air 9 carbon, sorpren quan surt de la caixa ja, torna a sorprendre un cop muntada, quina pinta!! i quan la proves ja no es una sorpresa , es una muntanya de noves sensacions, i totes bones!! o molt bones diria. Sensacions de velocitat, els arbres passen molt depresa(anant amunt o avall), igual que les pedres per sota les rodes, nose ben be si nomes és una sensació però molt em sembla que és algu més que sensacions. Sensacions de comoditat, s'empasa les arrels i les pedres com si res. Sensació d'agilitat, pujant trialeres es menja esglaons i obstacles amb molta més facilitat, estic pujant per llocs que no aconseguia pujar mai i això que encara ens estem coneixen, a tot aixo i ajuden els pneumaticots de 2.25 portats a 1,3 i 1,5 bars que venien de serie.
Despres de moltes proves (m'ha costat una mica) em sembla que ja tinc les mides com m'agrada, ja mi trobo a gust, ara falta acabar de coneixer les reaccions tot i que en falten moltes de proves, la forquilla rigida de NINER (que té molt més sentit en una 29er, crec), i els pneumatics de curses que arribaran aviat. Us en parlaré més endavant.

1 comentari:

Llorenç ha dit...

Maquina Total! si la Niner EMD que estic testant ara ja va be...(molt be) aquesta Air9 carbon ja ha d'ésser la host**! tant per el seu equipament com per la geometria del quadre.
Pregunta obligada: quan pesa..?
Esperem mes noticies teves! tant de les sensacions com de les seves característiques tècniques..
TwentyNine Power!