dimarts, 24 de maig del 2011

Monbike i l'aventura Titan Desert


Ho hem aconseguit. Tres ciclistes amateurs hem completat un dels somnis de les nostres vides, vestint el maillot de Monbike Mataró. Després de 600 quilòmetres per terres marroquines i andaluses, ens hem convertit en finishers de la Milenio Titan Desert 2011 by Powerade, la prova considerada com el 'Dakar' del BTT. L'aventura ha estat completa i patida fins al final, ja que tots els veterans de la prova han coincidit en assenyalar aquesta edició com la més dura de la seva història.



Enrera quedan centenars de quilòmetres realitzats sobre els terrenys més diversos: les dunes del desert de Sahara, arrossegant la bicileta a peu, terrenys totalment erms on l'únic senyal de vida èrem els ciclistes, formacions rocoses que feien gairebé impossible la pedalada, pujades en petit desnivell però eternes, baixades pedregoses de vertígen i una última etapa de 120km i 2100 metres de desnivell, a ple sol entre Almería i Granada, que va acabar de buidar les forces de tots els participants, fins i tot els que comanaven la classificació.



L'equip Monbike Mataró, format per Antonio Jiménez, Carlos Montes i Rafa Navarro, ha tingut una actuació digna, tota vegada que el principal objectiu era viure la prova des de dins i acabar-la. De 507 inscrits, els tres bikers s'han mogut sempre a la zona mitjana de la classificació i han finalitzat en la posició 53 de 76 equips participants (que es confecciona sumant els temps dels tres bikers).