diumenge, 11 de març de 2012

Més quilòmetres per preparar la Half Challenge

El nostre triatleta Rafa Navarro continua acumulant quilòmetres a les cames per afrontar el repte de la Half Challenge Maresme del mes de maig. Aquest diumenge ha participat a la mitja marató de Montornès del Vallès amb un resultat que demostra la progressió en els entrenaments del sector 'run': el seu temps final ha estat d'1.35.14, més de tres minuts per sota de l'anterior marca assolida a la mitja de Barcelona. La posició final ha estat la 743 de 2976 participants (posició 383 en la seva categoria, Màster40).

El CC Monbike té una actuació destacada a la Copa Catalana Internacional XC de Banyoles

Els ciclistes del CC Monbike han tingut una actuació molt destacada a la Copa Catalana Internacional de bicicleta de muntanya XC, disputada aquest diumenge a Banyoles. Aquesta prova dóna el tret de sortida a la temporada de l'especialitat i ja s'ha convertit en tot un clàssic i referent pel que fa a la modalitat de cross country a nivell d'Europa.

En categoria sènior, el Monbiker Xavier Gascon ha finalitzat en l'onzena posició. També onzè ha acabat Víctor Úbeda en categoria Màster30, mentre que el seu company Gustavo Dacosta (especialista en ciclocross) ho feia en la 27a posició. Finalment, en categoria Màster40, més bons resultats de la mà de Jaume Vila (12è) i Esteve Serra (14è).

Aquí podeu veure algunes fotos que ha fet el nostre company Ramon Grueso aquest mateix matí a Banyoles:


Totes les fotos de l'àlbum de la Copa Catalana Internacional de Banyoles 2012 AQUÍ